imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Scoala exclusiv on line la Iasi?

Cresterea numarului de de persoane infectate cu covid in munipiului Iasi apropie rata de imbolnavire pe judet la 3 la mia de locuitori. Ce inseamna asta din punct de vedere al invatamntului? Scoala on line, scenariu rosu. 

Chiar daca deocamdata decizia de schimbare a scenariul de invatare se ia in  functie de particularitatile fiecarei unitati de invatamant, autoritatile judetului se pregatesc pentru ceea ce inseamna scenariu rosu. De aceea, prefectul judetului, Marian Grigoras a convocat reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Iasi dar si pe cei ai Primariei Municipiului Iasi si ai fortelor de ordine. 

Acestia au discutat despre cat de pregatite sunt unitatile scolare din punct de vedere al infrastructurii pentru desfasurarea orelor exclusiv online, in ce stadiu sunt achizitiile de tablete si de ce aparatura este nevoie.

Nici masurile ce privesc ordinea publica in cazul in care indicele de imbolnavire ajunge la 3 imbolnaviri la mia de locuitori in municipiu nu au fost ignorate.

Astazi, 23 octombrie, rata incidentei cumulate pe ultimele 14 zile in municipiul Iasi este de 2,88 cazuri la mia de locuitori. 

 

Comment As:

Comment (0)