imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

UPDATE - Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic - 71 de persoane au fost evacuate. Precizăril

UPDATE - Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic - 71 de persoane au fost evacuate. Precizările Ministerului Sănătăţii

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă la etajul 3 al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, 71 de persoane fiind evacuate.

UPDATE - ”Din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii şi a fost lichidat. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. În total, au fost evacuaţi 71 de pacienţi. După ventilarea spaţiilor, pacienţii au revenit în saloane”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Pentru stingerea incendiului izbucnit la ateajul 3 al clădirii unităţii medicale au intervenit 8 echipaje de salvatori: 3 echipaje cu apă şi spumă, un echipaj autoscară, un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş.

Iniţial, au fost evacuate 27 de persoane, ulterior, numărul celor evacuaţi ajungând la 71,

Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au reuşit să localizeze şi lichideze incendiul. 

Săptămâna trecută,Spitalul de Psihiatrie Craiova a fost afecat de un incendiu produs de un pacient al unităţii sanitare.

Comment As:

Comment (0)