imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Di Maria, înlocuit în timpul meciului cu FC Nantes pentru că în locuinţa lui avea loc o spargere cu

Di Maria, înlocuit în timpul meciului cu FC Nantes pentru că în locuinţa lui avea loc o spargere cu sechestrare de persoane

Mijlocaşul ofensiv argentinian al echipei PSG, Angel Di Maria, a fost schimbat în minutul 62 al meciului cu FC Nantes, care a avut loc, duminică, în Ligue 1, dar decizia antrenorului Mauricio Pochettino nu a fost de natură sportivă.

Jucătorul a trebuit să fie înlocuit în timpul meciului din cauza unei probleme personale grave. "Este vorba de o spargere cu sechestrare la el acasă", a spus Leonardo după joc. Directorul sportiv parizian a fost cel care a coborât din tribună pentru a-l alerta pe Mauricio Pochettino de situaţie, înainte ca managerul să îl înlocuiască pe argentinian.

Pochettino l-a însoţit la vestiare, lăsându-l pe asistent să conducă echipa pentru câteva minute.

Potrivit RMC Sport, casa lui Angel Di Maria a fost spartă, duminică, în timpul meciului dintre PSG şi Nantes, de pe Stadionul Parc des Princes (1-2). Familia jucătorului argentinian se afla în interiorul casei, când au intrat mai mulţi indivizi.

Părinţii fundaşului brazilian Marquinhos au fost, de asemenea, victime ale atacurilor la domiciliu. Evenimente descrise ca fiind „violente” de unele surse din cadrul clubului parizian.

Internaţionalul argentinian a aflat de la serviciul de securitate al clubului că locuinţa lui a fost jefuită în prezenţa familiei şi a copiilor săi. Foarte şocat, jucătorul de 33 de ani a părăsit rapid stadionul pentru a se alătura celor dragi.

Incidentul a avut loc seara. Mai mulţi indivizi au intrat în casa lui Di Maria, situată în afara Parisului. Atacul a fost "violent", potrivit unor surse din cadrul clubului parizian. Vinerea trecută, argentinianul şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2022.

Casa părinţilor lui Marquinhos, situată în aceeaşi zonă, a fost de asemenea spartă. Tot în prezenţa lor şi în circumstanţe "grave", cu sechestrare de persoane. Familia lui Marquinhos se afla în stare bună de sănătate, duminică seară.

O anchetă a fost deschisă pentru a face lumină asupra evenimentelor de care jucătorii parizieni au fost informaţi doar la finalul meciului pierdut cu FC Nantes.

"Există situaţii extrasportive care depăşesc fotbalul. Trebuie să ţineţi cont de asta. Nu este o scuză, dar a cauzat o pierdere de energie", a spus Pochettino după întâlnire.

În februarie 2015, Di Maria a fost victima unei alte tentative de spargere, în Anglia, în timp ce juca pentru Manchester United, la o lună după mutarea într-o casă nouă. El lua cina cu familia, când mai mulţi oameni au încercat să intre forţând o uşă din spatele imobilului. Dar alarma s-a declanşat şi atacatorii au fugit, în cele din urmă.

Comment As:

Comment (0)