imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Ronaldo: Un record pe care îl căutam

Ronaldo: Un record pe care îl căutam

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, marţi, primul fotbalist european care depăşeşte o sută de goluri marcate la echipa naţională.

"Acestea sunt două goluri importante pentru că am reuşit să ajung la acest record pe care îl căutam", a declarat cvintuplul Balon de Aur, la microfonul televiziunii publice portugheze RTP, potrivit AFP.

"Sunt foarte fericit, în primul rând pentru că echipa a câştigat (...) şi bineînţeles pentru recordul de 100 de goluri şi apoi pentru 101, două goluri uriaşe", a continuat el.

Chiar dacă spue că nu face "o obsesie", atacantul Juventus speră acum să depăşească recordul absolut deţinut de iranianul Ali Daei (109 goluri): "Acum, recordul... este pas cu pas. Recordurile vin în mod natural."

Portugalia a învins, marţi, Suedia, cu scorul de 2-0, în Liga nNaţiunilor, ambele reuşite aparţinându-i lui Cristiano Ronaldo, care a punctat în minutele 45+1, dintr-o lovitură liberă, şi 72.

Golul din prima repriză a fost cel cu numărul 100 la echipa naţională marcat de Cristiano Ronaldo. El are acum 101 reuşite, în 165 de selecţii.

 
 
Comment As:

Comment (0)