imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Vedete

Marcel Pavel, năucitor: „Nu pot spune că acest virus există. Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit!”. Cântărețul e internat la „Matei Balș”, pentru Covid-19

Mesaj halucinant al cântărețului Marcel Pavel, internat pe motiv de Covid-19: “Am dublă pneumonie. Nu pot spune că acest virus există. Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!“

Internat la Spitalul “Matei Balș”, din București, după ce a fost depistat cu coronavirus, iar ambii plămâni i-au fost afectați, cântărețul Marcel Pavel a postat sâmbătă dimineață, pe contul său de Facebook, un mesaj de-a dreptul ciudat.

Muzicianul de 60 de ani mărturisește că are dublă pneumonie, că se află într-un moment extrem de dificil al vieții și că va avea nevoie de mult timp pentru a se vindeca.
Apoi, atacându-i pe cei care l-au acuzat că a primit bani ca să mimeze că e bolnav, Marcel Pavel spune, nici mai mult, nici mai puțin, decât că nu știe dacă virusul e real, iar această întrebare le-ar trebui pusă celor care “l-au inventat și răspândit pe întreaga planetă."

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marcel Pavel a infectat o grămadă de oameni – vedete și angajați – în platoul Antenei 1, înainte să ajungă în spital, alături de aceștia.

Comment As:

Comment (0)