imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Conchita Wurst de nerecunoscut

Fără peruci și rochii. Cum arată acum Conchita Wurst, fosta câștigatoare a concursului Eurovision

Încă de când a câștigat ediția din 2014 a concursului Eurovision, Conchita Wurst s-a transformat într-un personaj controversat. Blamată de unii și adorată de alții, artista a devenit una dintre cele mai emblematice vedete ale competiției. Câștigarea Eurovisionului i-a adus un succes răsunător, însă a stârnit și multe reacții acide din cauza aspectului diferit.

Reprezentanta Austriei și-a făcut apariția pe scenă, în 2014, într-o rochie lungă și a purtat o perucă neagră, păstrându-și barba. După ce a recunoscut că a adoptat look-ul inedit pentru a atrage atenția și a încuraja o atitudine mai tolerantă față de persoanele cu o altă orientare sexuală, Conchita și-a continuat cariera.

Mult timp, ea a impresionat cu aspectul deja emblematic: a cântat cu peruci spectaculoase, accesorii inedite și haine de damă.

Anul acesta însă, Conchita a renunțat în repetate rânduri la șuvițele lungi și la machiajul strident, arătându-le admiratorilor de pe rețelele de socializare latura masculină pe care a ascuns-o după succesul uriaș de la Eurovision.

 

Comment As:

Comment (0)