imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Prefectura Prahova publică lista centrelor funcţionale în judeţ şi tipul de vaccin anti-COVID folosi

Prefectura Prahova publică lista centrelor funcţionale în judeţ şi tipul de vaccin anti-COVID folosit în fiecare centru

Instituţia Prefectului Prahova a publicat sâmbătă, pe Facebook, o listă cu centrele de vaccinare care sunt funcţionale în judeţ, pentru etapa a doua, cu numărul de fluxuri din fiecare centru dar şi cu tipul de ser care este inoculat în fiecare centru.

Conform listei cu centrele de vaccinare postată sâmbătă pe pagina de Facebook a prefecturii Prahova, în judeţ sunt funcţionale, pentru această etapă a vaccinării, 19 centre de vaccinare, iar alte două vor fi funcţionale începând din 15 martie, la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti şi în sala de sport a comunei Bucov de lângă Ploieşti, ambele urmând a folosi serul produs de compania Moderna. 

Dintre cele 19 centre care funcţionează, în 13 se foloseşte serul companiei Pfizer/BioNTech, în cinci se foloseşte serul produs de AstraZeneca-Oxford, iar documentul publicat nu precizează ce ser este folosit în centrul deschis la sediul Comandamentului Bazei 2 Logistică.

Sâmbătă seară în judeţul Prahova erau disponibile pentru programare pentru persoanele eligibile în etapa a doua de vaccinare 183 de locuri.

Comment As:

Comment (0)