imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Tragedie în Suceava: o minoră a murit, iar alte două sunt în stare gravă din cauza unui reșou cu care se încălzeau

Caz șocant în satul Bogata, comuna Baia, unde, duminică după-amiază, trei fete minore au fost găsite inconștiente în casa în care locuiau. Personalul de la Ambulanța Suceava deplasat la fața locului a găsit o fată în vârstă de 16 ani, fără semne vitale. Alte două copile mai mici, de 8 și 12 ani, erau și ele în stare de semi-inconștiență, fiind resuscitate.  

Fata mai mare a fost declarată decedată, în timp ce fetițele mai mici au fost preluate de ambulanțe și duse la Spitalul Județean. Luni dimineață, cele două fete erau intubate și ventilate mecanic. Medicii au precizat că sunt în stare gravă, dar au parametri stabili. Problema este legată de ce leziuni neurologice vor exista, scrie monitorulsv.ro.

Sursa tragediei pare să fi fost un reșou de încălzire, pe care a căzut un material plastic. La ora declanșării incendiului probabil că fetele dormeau. Conform relatării unor martori, fata de 16 ani ar fi fost cea care a ieșit din casă și a cerut ajutor, după care s-a prăbușit în stare de inconștiență.

Conform primelor informații, cele trei fetițe minore locuiau singure, cea mare fiind mătușa celor mai mici și având grijă de ele. Părinții sunt plecați în străinătate.

O echipă complexă de cercetare formată din criminaliști ai poliției și judiciariști s-a deplasat la locul tragediei.

sursa: ziarul de iasi

Comment As:

Comment (0)