imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Iaşi - O persoană a murit, iar alte 13 au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicat

Iaşi - O persoană a murit, iar alte 13 au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autocamion, un autobuz şi un microbuz, în zona localităţii Leţcani - FOTO, VIDEO

O persoană a murit, iar alte 13 au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autocamion, un autobuz şi un microbuz, în zona localităţii Leţcani din judeţul Iaşi, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

<iframe frameborder="0" src="https://www.news.ro/embed/19496075"></iframe>

 

Marţi dimineaţă, în jurul orei 06:00, în urma producerii unui accident rutier în localitatea Leţcani, pompierii ieşeni au activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă ISU Iaşi.

 

În evenimentul rutier au fost implicate 1 autocamion, 1 autobuz şi 1 microbuz.

 

Pentru gestionarea situaţiei au acţionat 2 autospeciale de transport victime multiple, 3 echipaje de prim ajutor calificat, o ambulanţă terapie intensivă mobilă, o descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarerare, precum şi alte 3 ambulante ale serviciului judeţean de ambulanţă.

 

În urma impactului au fost înregistrate 13 victime, dintre care 4 încarcerate. Până la acest moment şase victime au fost transportate la spital. Una dintre victimele încarcerate şi-a pierdut viaţa.

Cele şase persoane transportate la spital sunt cinci : bărbaţi vârste de 39, 44, 29, 30, 43 şi o femeie de 35 de ani. Şoferul uneia dintre maşini, un bărbat de 55 de ani care era încarcerat, a murit.

 
 
Comment As:

Comment (0)