imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Vâlcea: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Vâlcea: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Un accident rutier în care două persoane şi-au pierdut viaţa a avut loc duminică dimineaţă în judeţul Vâlcea, pe un drum comunal dintre localităţile Botorani şi Oveşelu. Primele date arată că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul s-a izbit de un copac.

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru Vâlcea, echipele de intervenţie au fost solicitate duminică dimineaţă, în jurul orei 7:30, să intervină la un accident rutier in comuna Măciuca, sat Botorani, unde un autovehicul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac.  

„Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat ca a văzut două victime încarcerate inconştiente. La fata locului au fost trimise trei echipaje de la Garda de Intervenţie Măciuca, şi Detaşamentul de pompieri Drăgăşani”, informează ISU Vâlcea. 

Salvatorii sosiţi la locul accidentului au constatat că cele două victime nu prezintă semne vitale şi au început să lucreze pentru extragerea acestora din autovehicul.

Comment As:

Comment (0)