imagine imagine imagine
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020
No icon

Bihor: Percheziţii la familiile care au organizat nunta cu 350 de persoane, după ce ar fi refuzat să

Bihor: Percheziţii la familiile care au organizat nunta cu 350 de persoane, după ce ar fi refuzat să dea autorităţilor lista de invitaţi

Anchetatorii fac, joi seară, percheziţii la familiile din Oradea care au organizat nunta cu 350 de persoane, întrucât acestea ar fi refuzat să dea autorităţilor lista de invitaţi.

Potrivit ebihoreanul.ro, echipaje de poliţişti, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, costumaţi cu combinezoane speciale şi măşti, fac, joi seară, percheziţii la familiile care au organuzat nunta cu 350 de persoane.

Anchetatorii caută documente, înregistrări, fotografii, unităţi de calculator, tot ce ar putea avea legătură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Percheziţiile au fost dispuse în contextul în care organizatorii petrecerii care s-a derulat la Opera Events au refuzat să predea lista cu toţi invitaţii.

Nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, iar mireasa a fost confirmată, marţi, cu infecţie COVID-19.

Sursele citate de publicaţie afirmă că, iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct, pe proaspătul său soţ, dar ulterior medicul care a făcut ancheta a aflat că tânăra a avut nunta în weekeend.

Ca urmare, ancheta a fost reluată, tânăra fiind obligată să dea lista tuturor persoanelor prezente la nuntă. La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Comment As:

Comment (0)